Yoga en slowfood retreat Sicilië

Wat dacht je van yoga met een schitterend uitzicht over het eiland van Sicilië, home-made maaltijden met verse ingrediënten, leuke workshop en heerlijke meditaties en ook nog tijd om het eiland te verkennen? Deze 5-daagse yoga vakantie laat je weer even helemaal tot je zelf komen. Eind september is de perfectste tijd voor een bezoek aan Sicilië. Ik heb weer allemaal nieuwe ideeën voor het programma, waarin je op een luchtige manier met jezelf aan de slag gaat. Onder het genot van de zon, de Italiaanse keuken en een lekker drankje, ga je als herboren weer naar huis. Boek nu ook deze yoga retreat naar Sicilië, de plaatsen zijn beperkt.

kijk op mijn nieuwe website  www.soulfulyogaretreats.com

wpid-968954_498553880213329_1502925324_n

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s