Yoga Camping Bakkum

565x565_85_20140624142218_1_pop_up_overview8  mid2_dreamstime_m_23303274%20gecomprimeerd-5739-458-5267

Sta jij deze zomer op camping Bakkum en heb je zin in yoga? Ik geef deze zomer yoga les bij Yoga2go in Castricum. In een heerlijke ruime studio kun je op maandag en woensdag ochtend in de maand juli meedoen aan een flow les. Iedereen is welkom: beginners en gevorderden. Op rustgevende muziek neem ik je mee in een les, die zowel dynamisch is als ontspannend. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Veel yoga studio’s zijn gesloten in Castricum in de zomer, maar Yoga2go niet en biedt een aangepast rooster. Kijk voor meer info over het rooster op: http://www.yoga2go.nl/Yoga2go/zomerrooster_2015.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s