Leadership en yoga in Spanje

LeaderQuote

Vandaag bereid ik me voor op de yogales van morgen. Geen normale les, want de deelnemers zijn ‘anders’. Het gaat om een soort van zakelijke yoga. Negen mannen tussen de leeftijd van 20-40 jaar die hier in Javea samen zijn voor een leiderschap programma met Presence at Work. Alhoewel maakt hen dat anders? Eigenlijk niet. Want in allen van ons huist een leider. In de eerste plaats die van onszelf. Verbind met jezelf en je eigen kracht en je leven ontvouwt zich zoals het zich moet ontvouwen. En laat die kracht en verbinding nu altijd centraal staan in mijn lessen. Ik ben benieuwd hoe deze mannen dit morgen gaan beleven!

ENGLISH

Today I am preparing for the yogaclass of tomorrow. It won’t be a normal class, as the participants are ‘different’, it’s some sort of business yoga. Nine men in the age of 20-40 years old who are in Javea for a leadership program with Presence at Work. Although, does that make them different? Actually not. As in all of us lives a leader. In the first place our personal leader. When you connect to yourself and your strength life presents itself to you like it should. This exact strength and connection is where I am working on in every class. I am very curious how these men will experience it tomorrow!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s