Nieuw: Nederlandse Yoga les voor 55+ op maandag

Vanaf maandag 18 november start een yoga les speciaal voor 55-plussers. De les begint om 10.00 en duurt een uur. De houdingen en het tempo worden in deze les aangepast, zodat iedereen het goed kan volgen. Wil je meedoen? Mail of bel dan naar Mireille. Tijdens de les wordt Nederlands gesproken.

Charlotte is bijna 70 jaar en beoefent elke dag yoga. Ben jij ook een vitale oudere? Kom dan eens vrijblijvend naar de 55+ yoga voor senioren in Javea. En het is geen must om in deze houding te staan hoor!

Charlotte is bijna 70 jaar en beoefent elke dag yoga. Ben jij ook een vitale oudere? Kom dan eens vrijblijvend naar de 55+ yoga voor senioren in Javea. En het is geen must om in deze houding te staan hoor!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s